Celine Aagaard_norsk

Celine Aagaard er oppvokst i et hjem med fotografi og kunst, og med en far som fotograf har Celine fra ung alder hatt en forkjærlighet for rene linjer, form og uttrykk. Hun inspireres daglig av naturens farger og spill, fra grønnsakene hun spiser til svabergets former skapt av havet og spennende arkitektur i inn - og utland. 

 Celine er en profilert motepersonlighet og har jobbet som journalist, fotograf og redaktør i over 20 år. Hun har utgitt 3 bøker, derav en reisebok til London, som hun selv illustrerte. Aagaard driver i dag nettstedet Envelope.no og lanserer i høst klesmerket Envelope1976. Hun er opptatt av bærekraft, og av å skape noe som varer -og har tatt en uavhengig bildeserie hun mener ikke går av moten.

Jeg ønsker at bildene skal skape egne historier i deres nye hjem. Fellesnevner for de fem bildene er elementet vann. Ett element- 5 historier.

 

SWANS En kjærlighetshistorie. Et vennskap. En veiviser.                                                       MAR That hidden spot. // Mediterraneo 2016 //                                                    

En stige. Et basseng. En åpen invitasjon.  // Playa Sol, 2017//

POOL En stige. Et basseng. En åpen invitasjon. // Playa Sol, 2017//  

RAKKE Der det mørke er et håp og svabergene danner grunnlaget. Norsk natur på sitt vakreste.
BIRD